SCHAAKCLUB OEFENING & ONTSPANNING
 

Rondje Swolle Horeca Toernooi 2024

Oefening & Ontspanning organiseert wederom dit gezellige toernooi voor 4-tallen in diverse horecagelegenheden in het centrum van Zwolle. In samenwerking met de Zwolse clubs het Zwols Schaak Genootschap (ZSG) en Zwolle-Zuid Schaakt! (ZZS!)  hopen we er weer een prachtig toernooi van te maken. O&O Kampen in samenwerking met

het Zwols Schaak Genootschap (ZSG)

Zwolle-Zuid Schaakt! (ZZS!)


De teams komen uit het hele land naar Zwolle om in diverse kroegen in het centrum van Zwolle te schaken. Het is een snelschaaktoernooi met steeds 5 minuten per persoon per partij. Na 2 partijen is het op naar de volgende kroeg! Solo-schakers zijn ook welkom, zijn er 4 dan vormen zij een team, maar bij voorkeur dus een team van 4 schakers, inclusief mooie teamnaam!

Let op! Geef bij opgave dus die teamnaam op, maar ook de namen en ratings van iedere schaker. Op basis van gemiddelde teamratings worden de diverse poules ingedeeld. We hopen op 24 teams en we spelen dan in 3 poules van 8 teams. Het maximum is daarmee bepaald op 24 teams. Hierop de site houden we live de aanmeldingen bij, houd dus deze pagina nauwlettend in de gaten. 


Datum: Zondag 17 november, 2024

Tijden: Dublin  House open om 12:00 uur, tot 12:30 uur aanmelden en op weg naar 1ste kroeg, 13:00 uur start Ronde 1. Prijsuitreiking rond 18:00 uur.

Start- en Eindlocatie: The Dublin House, voorheen Sally o'Briens (Irish Pub)


Aanmelden

Vooraanmelding is verplicht kan via het Team Opgave formulier. Hier dient u van minimaal 4 spelers de voor- en achternaam met hun (eventueel geschatte) rating op te geven.

Team Opgave
Verdere informatie

Deelnemende Cafés: de groen gemarkeerde cafés hebben deelname inmiddels toegezegd


Deelnemende teams

Teamnaam

Teamrating

Herkomst