Home Informatie Jeugd Senioren Online Agenda Uitslagen Intern ExternBeker Rapid v.Wijk Links Toernooien Contact

Uitslagen 2021 / 2022:

Oefening & Ontspanning speelt een interne competitie en speelt ook met 3 teams in de externe KNSB of OSBO SOS-competitie.
Voor de uitslagen van de toernooien moet je op de pagina van het betreffende toernooi wezen.


Intern:
Hier beleven we een leuke competitie op alle niveaus  met een rating 1100 tot 2050. Onderverdeeld in 2 groepen. Groep A en B. Je krijgt 1,5 uur per persoon op de klok.

Extern:
Er is een nieuwe opzet voor de externe OSBO competitie. Dit is nog niet geheel duidelijk.
In de externe competitie spelen:
1     KNSB        Klasse 4B  - 8-tal    teamleider: Hans Spoelstra
2     SOS1-6     OSBO 2C  - 6-tal    teamleider: Jan Kleijer
3     SOS2-6     OSBO 3C  - 6-tal    teamleider: Wil Kronemeijer

Bekercompetitie:
De bekercompetitie wordt als een extra KNSB-competitie gespeeld. We komen uit in poule A. Dit is een knock out competitie waar we in uitkomen.

Rapid:
Rapidcompetitie, hierbij heeft iedereen een kans om te winnen, want heb je een hoge rating dan krijg je minder speeltijd. Strategie bij het snel schaken vinden beginnende schakers erg lastig. Maar ook sommige ervaren schakers vinden de tijdsdruk lastig.

Van Wijk bokaal:
Deze tratitionele competitie is ter ere van Van Wijk. Betreft een onderling sudden death competitie waarbij iedereen een kans heeft want de tijd die je krijgt hangt van je rating af. Gebruik je extra tijd om betere zetten te vinden dan je tegenstander.
Je speelt twee partijen, een keer met wit en een keer met zwart. Mocht het niet beslissend wordt er nog eens 2 potjes snelschaak (5min p.p.) gespeeld.